Bij u eerste bezoek aan Voedzamer zal er een kort ( kosteloos)  gesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek inventariseer ik samen met u, uw wensen en doelen.

Bij een vervolgafspraak, zal er een intake gesprek plaats vinden. In dit gesprek worden uw persoonsgegevens en huidige voeding- en leefpatroon besproken. Tevens worden lengte, gewicht, BMI en lichaamsvetpercentage gemeten. Vaak vraag ik u om gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in uw huidige eetpatroon.

Voedzamer geeft u vervolgens voedings- en beweegadviezen,voorlichtingen en u kunt deelnemen aan diverse workshops. Op deze manier begeleidt ik u naar een gezond gewicht en een goede levensstijl. U krijgt van mij advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch, diner en verantwoorde tussendoortjes. Kortom een gedegen en volledig voedingsadvies met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken.

Al uw persoonlijke gegevens worden door mij bijgehouden in een dossier en zullen nooit zonder toestemming met anderen worden gedeeld. 

Tevens moeten alle gewichtsconsulenten die zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland een jaarllijkse scholing bijwonen.