Workshop Fruit


Na het volgen van deze workshop, bent u in staat om alle voedingswaarden van fruit te herkennen. Tevens kunt u bewustere keuzes maken. Ook wordt u aangeleerd welke fruitsoorten wel of niet met elkaar te combineren zijn. Daarna  ga ik u laten zien hoe makkelijk het is om een verse smoothie te bereiden. Uiteraard worden er met verse en voornamelijk seizoen producten gewerkt.

Workshop Voedzamer Hapjes

Tijdens deze workshop leert  u, gezonde en voornamlijk voedzamere hapjes, klaar te maken. De hapjes zijn makkelijk te bereiden en u hoeft er geen master chef voor te zijn. Uiteraard kunt u de voedzamere hapjes overal serveren. De hapjes worden op u persoonlijke voorkeur afgestemd. De keuze zal zijn uit combinaties van vlees, vis, groente en fruit.   


Workshop Groente


Workshop Groente, tijdens deze workshop, ga ik diverse groente gerechten met u bereiden. We zullen een keuze maken uit groenten, die niet uw voorkeur hebben. Zodat u beter in staat bent om meer variatie in uw voedingspatroon te nemen. Tevens leer ik u, hoe u diverse groenten het beste kunt bewaren. En welke groente in welk seizoen verkrijgbaar zijn. Ook ga ik u een aantal snij technieken aanleren. Zodat u minder groente hoeft weg te gooien. 

Workshop brood

Broodbakken in een broodmachine is erg tijdrovend. Tijdens de workshop brood, leert u om in korte tijd zelf broodjes, pizza bodem en meer... te maken. De keuze van ingredienten kunt u zelf bepalen. Na het volgen van deze workshop bent u nog geen volleerd bakker. Maar u bent wel in staat om zelf de voedingswaarden van uw dagelijks brood te bepalen.
Procedure Workshop

De diverse workshops kunnen ook zowel intern als extern op diverse locaties worden gegeven. Denkt u hierbij aan u een team building activiteit waarbij, uw personeelsleden zelf hun producten klaar gaan maken en ter plaatse gaan uitserveren.

Tevens is er ook een mogelijkheid om de voorlichtingen met workshops te combineren. Hierbij worden cliënten getest en getoetst op hun huidige kennis van de schijf van 5 en mogen zij diverse producten gaan voorbereiden. Uiteraard kan dit in meerdere niveaus gerealiseerd worden.

Voor prijzen en offerte aanvragen verwijs ik u door naar de onderstaande button, uiteraard is een beller sneller !!!

Vraag u offerte aan